28 Temmuz 2013 Pazar

Digitürk TTNET
Digitürk TTNET, size ortak bir kampanya sunuyor. TV hizmetinin yanında artık internet hizmeti de aynı pakette verilmektedir. Sınırlı, sınırsız internet seçeneklerden dilediğinizi, istediğinizi seçebiliyorsunuz. Digitürk hizmeti olarak da giriş paketi, keyif paketleri, dizi paketi veya sinema paketleri alabilirsiniz.

En ekonomik bir şekilde hem TTNET internet hem de Digitürk sahibi olabilirsiniz. Digitürk TTNet inanılmaz fırsatlar sunmakta, bu fırsatları kaçırmayın.

Digitürk paketinize LİG TV de ekleterek Süper Lig maçlarını evinizin rahatlığında izleyebilirsiniz. Ya da sadece giriş paketi alarak Digitürk'e adım atıp, dilediğiniz zaman diğer paketlerimizi de ekleterek seyir zevkinizi katlayabilirsiniz. Digitürk TTNet fırsatları sizin için en ekonomik şekilde sunulmakta.
Telefonsuz internet

Telefonsuz internet hizmeti ile artık sabit telefona ihtiyacınız kalmadan internet üyesi olabileceksiniz. Sadece internet kullanımı için ev telefonu aboneliği yaptırma devri artık kapandı. D-Smart telefonsuz internet hizmeti ile internetsiz ev kalmayacak. İnternetin yanında TV hizmetini de aynı pakete ekletebilirsiniz. D-Smart ve internet ayda en ekonomik fiyatla size sunulmakta. D-Smart telefonsuz internet ile telefona sabit ücret ödemeyeceksiniz.

İnternet hizmetiniz yine telefon hattı üzerinden sağlanacak ama telefon aboneliğiniz olmayacak ve telefonsuz internet sahibi olacaksınız. Mevcutta kullandığınız ev telefonunuz var ise dilerseniz bu kampanyaya başvurarak iptalini sağlayıp D-Smart Telefonsuz İnternet abonesi olabilirsiniz.

D-Smart da almak isterseniz seçeceğiniz pakete göre fiyat değişmekte. D-smart Dizi paketi, d-smart sinedizi paketi, d-smart maxi paket, d-smart full paket özelliklerinden bir tanesini seçin ve üyeliğinizi başlatın. En ekonomik internet paketi dsmart'ta. D-Smart ve internet paketi olarak başvurunuzu yapın, geç kalmayın.

7 Temmuz 2013 Pazar

Lig TV

Lig TV
Yeni bir sezona başlarken yine sınırsız maç seyir keyfi Lig TV ile evinizde. Lig TV yayın ilkesinden hiç bir zaman ödün vermeden, kaliteli yayın anlayışını hiçbir zaman değiştirmeden yine sizinle. Lig TV 1-2-3 kanalları ile sadece Türkiye Spor Toto Süper Lig maçlarını değil Avrupa liglerinden süper maçlar da sizleri bekliyor

Lig TV'de istediğiniz paket ile ekonomik bir üyelik yaptırabilirsiniz. Lig TV lig maçları ile birlikte Türkiye kupası maçlarını da evinize getiriyor. Digitürk dünyasında Lig TV üyeliğini siz de gerçekleştirin, evinizin rahatlığında, ayağınıza uzatarak maçların keyfine varın.

Digitürk

Digitürk yeni sezonda yani 2013 - 2014 Spor Toto Süper Lig sezonunda da Lig TV ile yayında. Süper Lig maçlarıı en kaliteli şekilde izlemeye devam etmek için Lig TV'ye üye olun. Lig TV'de her hafta 1 maç 3D olarak yayınlanmakta. Ayrıca bütün maçlar da HD kalitesinde evinize geliyor. Paket seçenekleri ile en ekonoik şekilde üye olun, arkanıza yaslanarak, evinizin rahatlığında Lig TV keyfini sürün.
digitürk

Yapılan güzel transferle sonucunda oluşan süper kadrolarla, kaliteli bir lig yine sizleri bekliyor. 2013-2014 sezonunda yine sizlerleyiz.