4 Ocak 2013 Cuma

Digitürk İnternet Paketi Nasıl ?

Digitürk, 2012 yılında siz değerli kullanıcıları için Digitürk+İnternet kampanyasını başlattı. Bu kampaya ile Digitürk ve internet hizmetini aynı anda sunmaya başladı.

Peki Digitürk internet paketi nasıl ?

Alt yapı olarak hangi servis sağlayıcıyı kullandığı en çok sorulan sorular arasında. Doping internet kullanılmakta ve ADSL olarak hizmet verilmekte. Yani bu hizmeti kullanabilmeniz için telefon hattınız olmalı. Telefon hattınız yok ise yalın internet olarak da kullanabilirsiniz ancak fiyat ortalama 10 TL civarı yükselir.

Digitürk ve internet kampanyasından yeni üyeler faydalanabiliyor. Yani şuanda Digitürk üyeliğiniz olmamalı ve yine herhangi bir internet kullanıyor olmamalısınız. Ya da bağlantınız yapılmadan internet taahhüdünüz vb bir sözleşmeniz var ise onu iptal ettirmelisiniz.

Digitürk kalitesinin yanında ekonomik olarak da internet hizmeti almanız bu kampanyanın en büyük avantajı. Normal standart yayınlar, yanında keyif paketleri veya film paketi seçimi ile bu kampanyaya katılabilirsiniz. Aynı zamanda Lig TV ve sınırsız internet kampanyası da devam etmekte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder