15 Ocak 2013 Salı

Lig TV Taraftar Paketi

Lig TV Taraftar Paketi
Lig TV Tarafatar Paketi
Lig TV Taraftar Paketi, takımınızın maçlarını izleyebileceğiniz ekonomik bir pakettir. Seçmiş olduğunuz takımın iç saha, deplasman, derbi yani takımınızın tüm Lig maçlarını bu pakette izleyebilirsiniz. Taraftar paketine 2 şekilde üye olabilirsiniz.

1. Eutelsat Üzerinden Üyelik: Yani Digitürk uydusu üzerinden yayınları alırsanız. Digitürk taraftar paketi. Digitürk giriş paketi, en az 2 keyif paketi ve taraftar paketi ile üyelik başlatılır. Dilediğiniz takdirde HD yayın da alabilirsiniz. Paket ücreti bugünkü fiyatlarla şöyle: Giriş paketi: 12,99 TL, 2 adet keyif paketi: 8 TL, taraftar paketi 37 TL, HD isterseniz 4 TL. Toplam faturanız: 61,99 TL olur. 12 ay taahhütlü olarak aynı fiyattan izlersiniz. Kurulum ücretsiz, aktivasyon ücreti 20 TL bir defaya mahsus kurulum ekiplerine ödeme yaparsınız.

2. Türksat Üzerinden Üyelik: Yani standart uydu üzerinden, normal ulusal yayınları ve taraftar paketi izlersiniz. HD yayın desteği yoktur. Giriş ve keyif paketleri gibi ücretler yoktur. Paket ücreti şuanda mevcut Lig TV Taraftar Paketi Kampanyası olarak 32,99 TL'dir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder