4 Ocak 2013 Cuma

Lig TV

Lig TV, her yıl olduğu gibi bu yılda Digitürk platformunda Süper Lig maçlarını yayınlamaya devam ediyor. Lig TV'yi ister internetten, isterseniz televizyonunuzdan izleyebilirsiniz. Lig TV üyeliği bu yıl daha da ekonomik olarak evlerimize gelmekte.

Lig TV
Lig TV

Lig TV'yi uydu üzerinden 2 farklı şekilde üye olabilirek izlersiniz. EUTELSAT ve TÜRKSAT uyduları üzerinden izleyebilirsiniz. Eutelsat üzerinden yapılan üyeliklerde Digitürk'ün giriş paketi ve en az 2 adet keyif paketi alma zorunluluğunuz var. Türksat üzerinden üyeliklerde ise sadece ulusal yayınları ve Lig TV'yi izlersiniz.

Eutelsat üyeliklerinde HD yayın da alabilmektesiniz, Türksat'ta maalesef bu özellik bulunmamakta. Türksat üzerinden yayınlar dijital olarak verilmekte. Eutelsat üzerinden izlediğinizde keyif paketlerinden de seçim yapmanız gerekmekte. 5 adet keyif paketimiz mevcut: Belgesel, haber, müzik, sporsever ve çizgi film.

Lig TV yayınlarını en ekonomik Türksat üzerinden izleyebilirsiniz. Size sadece Digitürk yeterli ise Türksat'tan üye olabilirsiniz. Lig TV'nin yanında standart yayınları da izleyebilirsiniz.

Lig TV'nin kalite farkını siz de göreceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder