24 Ocak 2013 Perşembe

Digitürk İzmir

www.digiturkizmir.biz birden fazla uydu yayınını bir arada karlı ve ucuz paketler sayesinde izleme imkanı sunuyor. Güncel kampanya hizmeleri ile ilgili bilgileri online olarak internet üzerinden inceleme imkanı tanıyor. Böylelikle izleyici kitlesini birden fazla kanala yayabiliyor ve her yaştan insanın zevkine uygun paket programları sayesinde yayın dünyasında ayrıcalık tanıyor. 
Çocuk Paketi, Platin Paket, Ek Paketler gibi daha bir çok fazla kanal çeşidi ve sayısını içinde bulunduran paketleri izleyicilerin hizmetine sunuyor. Digitürk izmir paketlerinden kendinize uygun olanı tercih edip aldığınız takdirde dilediğiniz yayını izleyebilir kaçırdığınız programları kaydedip uygun vaktinizde izleyebilirsiniz. Digitürk ve lig tv paketleri ile de farklı seçimler yapabilme imkanını ayağınıza kadar getiriyor.

Digitürk lig tv sayesinde en özel lig maçlarını evinizde aileniz yada arkadaşlarınız ile rahatlıkla seyredebilirsiniz. Taraftar paketi kampanyalarımız sayesinde maçları cebinize uygun hale getirdik. Dilerseniz çağrı istek talebi bölümünden iletişim bilgilerinizi bırakarak çağrı merkezi arkadaşlarımızın sizi arayıp bilgilendirmesini online olarak gerçekleştirebilirsiniz.  Böylelikle paket ücretleri ve paket hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Siz de digitürk dünyasında katılın programları kaçırmaktan kurtulun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder